Nous canvis en els accessos i sortides de Parets per la construcció del tercer carril a la C-17

Divendres, 7 de maig de 2021 a les 00:00
Les obres, que finalitzaran a la tardor, milloraran l'accessibilitat i la seguretat de la via

Les obres de construcció del tercer carril a la C-17 entre Granollers i Parets en sentit sud comportaran nous canvis en la mobilitat a partir de dimarts a la nit. Les obres afectaran els accessos al Polígon Industrial Llevant i a la C-35 i la sortida a la C-17 en direcció Barcelona.

L'accés al Polígon Industrial Llevant des de la C-17 es farà a través de dues rotondes: una primera rotonda nova, ubicada abans del Llac dels Ànecs, i la segona rotonda, entre el Llac dels Ànecs i l'avinguda de Francesc Macià.

La C-35, direcció Montmeló, s'agafarà a través de fer la primera rotonda nova, situada abans del Llac dels Ànecs.

Per sortir de Parets cap a la C-17 en direcció Barcelona caldrà fer l’antiga rotonda que hi ha entre l'avinguda Francesc Macià i el Llac dels Ànecs i, a continuació, fer la nova rotonda i agafar el branc d'entrada a la C-17.

La construcció del tercer carril de la C-17 facilitarà l'accessibilitat a aquesta via i augmentarà la seguretat dels conductors. La Generalitat de Catalunya va iniciar les obres al mes de setembre passat i es preveu que tinguin una durada de 16 mesos. L'actuació suposa una inversió de 10,5 milions d'euros.

Tercer carril en sentit nord

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat l'eixamplament de la carretera C-17 en sentit nord per 20,5 milions d'euros. Es preveu que les obres per construir el tercer carril en direcció Vic, entre Parets i Granollers, comencin a la tardor, quan hagi acabat la construcció del tercer carril en sentit sud.

Comunicació de les afectacions

Podeu consultar les afectacions al trànsit i a la prestació de serveis que comportin les obres de la carretera C-17 en un espai específic de la web municipal. Per qualsevol dubte puntual també podeu trucar a la Policia Local (93 573 73 00) o a l'Àrea d'Urbanisme (93 573 88 88).

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19