Portada > Actualitat > Notícies > Ets jove? Participa!

Ets jove? Participa!

16/06/2021

L’Ajuntament ha habilitat una enquesta per elaborar el Pla Local de Joventut pels anys 2022-2025

El Servei de Joventut està elaborant el Pla Local de Joventut, 2022-2025 (PLJ). El PLJ és l'instrument amb el qual es prioritzen i dissenyen les accions relacionades amb el jovent a desenvolupar durant els següents anys.

Després de la realització de diverses sessions tècniques de treball, el Servei de Joventut necessita saber l'opinió de les persones joves de Parets, per tal de poder donar una resposta més adequada i amb sintonia amb les seves necessitats.

Per tal d'aconseguir-ho ha elaborat una enquesta per a joves de 12 a 30 anys del municipi, que és de fàcil compliment i anònima, on es vol conèixer quins aspectes els preocupen, com l'oferta formativa, el futur laboral, però també com s'han sentit durant la pandèmia. Els seus hàbits d'alcohol, sexualitats, drogodependències, com viuen les agressions sexistes o violència masclista, el bullying, el temps lliure, conèixer les seves fonts d'informació, entre altres.

Tota aquesta informació permetrà millorar i afinar els futurs projectes i actuacions del Servei de Joventut, com també servirà per saber el grau de coneixement dels recursos de l'Ajuntament, i com millorar-los.

Per a més informació podeu trucar al Casal de Joves Cal Jardiner al 93 573 72 00 o escriure un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Joventut
Casal de Joves Cal Jardiner