La Policia Local deté cinc persones per robatori i furts

Divendres, 18 d'octubre de 2013 a les 00:00
La Policia Local de Parets del Vallès ha efectuat dues actuacions la darrera setmana que ha comportat la detenció de cinc persones per pressumptes delictes de danys, robatori i furt a polígons industrials del municipi.

La primera actuació es va efectuar al polígon sector Circuit. Agents de la Policia Local, acompanyats pel regidor de Seguretat Ciudadana, Roberto Carmany, mentre feien patrulla ordinària van enxampar infraganti tres persones que estaven sostraient bigues de ferro d’una construcció amb teulada d’uralita que es troba a tocar de la carretera Interpolar, a les immediacions del Circuit de Catalunya. Els agents  va procedir a la detenció per pressumpte delicte de danys i furt i van posar els fets en coneixement del propietari del terrenys. A més de la detenció, es van confiscar tant el vehicle i com les eines de soldadura per tallar les bigues.

En la segona actuació es van detenir dues persones. Durant les tasques de vigilància a l’entorn dels polígons d’activitat econòmica, els agents de la Policia Local van detectar dos individus estaven sostraient ferros a l’interior d’una empresa del carrer Tenes, al polígon industrial Llevant.

Els detinguts, de nacionalitat espanyola, amb domicili a Cornellà i Polinyà, han passat a disposició judicial,

Totes dues actuacions estan emmarcades en els protocols interns d’actuació per millorar la seguretat de les empreses, un document treballat a la Comissió de Seguretat per a les persones i per a les empreses, en el marc del Consell Industrial de Parets del Vallès i que  recull les línies d’acció en matèria de seguretat i prevenció.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:55