Portada > Actualitat > Notícies > Mor el veí de Parets i Creu de Sant Jordi, Tomás Gil Membrado

Mor el veí de Parets i Creu de Sant Jordi, Tomás Gil Membrado

05/06/2014

La matinada d’aquest dimecres, 4 de juny, ha mort a l’edat de 99 anys, el veí de Parets i Creu de Sant Jordi 2010, Tomás Gil Membrado. L'enterrament tindrà lloc demà divendres 6 de juny, al tanatori de Collserola, a un quart d'onze del matí.

 

Tomàs Gil va néixer el 20 d’abril de 1915 a Horta de Sant Joan (Terra Alta) i feia 11 anys que vivia a l’Eixample de Parets del Vallès. Gil va destacar professionalment com a instrumentista, compositor i director de cobla i va compondre més de 1300 sardanes, fet que el va situar entre els compositors més prolífics de la història de la música de cobla.

L’any 2010, l’Ajuntament de Parets li va oferir una recepció institucional i un homenatge pels seus mèrits com a músic i defensor de la identitat i la cultura catalana.

Arxivat a: Successos
Tomás Gil Membrado