Parets acollirà novament la Cursa pel Treball Digne de la UGT de Catalunya

Dimarts, 27 de setembre de 2016 a les 00:00
Com l'edició de l'any passat, la recaptació anirà destinada de forma íntegra a La lluita d'Arnau, en aquesta ocasió mitjançant l'equip #lalluitateam, que també col.labora amb la Lluita en la recaptació de fons per a la investigació de la histiocitosis i del càncer infantil que duu a terme l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Les inscripcions, tant a la marxa popular de 5 quilòmetres (6 euros) com a la cursa de 10 quilòmetres (10 euros més dos de lloguer de xip) poden fer-se a través de la pàgina web www.ugt.cat. També estan previstes altres activitats com donació de sang, marató de Dance Fitness, inflables i activitats infantils.

Irene Navarro, mare de l'Arnau, el nen que va donar origen a La Lluita i que avui està plenament recuperat de la seva malaltia, ha agraït a organitzadors i col·laboradors per "aportar el seu gra de sorra a la lluita".

L'alcalde de Parets del Vallès, Sergi Mingote, ha agraït també a la UGT que novament "Parets sigui la població catalana que acull una cursa solidària i amb el caràcter reivindicatiu que té aquesta".

De la seva banda, el secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, ha destacat que en el cas d'ajuntaments i sindicats que, "som les administracions més pròximes a la ciutadania, és important poder col.laborar amb infants, com en aquest cas, i és una oportunitat immillorable".

Finalment, Òscar Riu, secretari comarcal d'UGT Vallès Oriental, ha afirmat que aquesta cursa és triplement solidària: "per reivindicar el treball digne; perquè durant la jornada es podrà donar sang i perquè la recaptació anirà destinada íntegrament a la investigació de la histiocitosis i del càncer infantil".

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34