Tot a punt per a la inauguració del Pessebre Monumental de Parets del Vallès

Dimecres, 30 de novembre de 2016 a les 00:00
A partir del dissabte 3 de desembre, es podrà veure, a l’espai sota la plaça de la Vila, el 30è pessebre monumental de Parets del Vallès. Enguany, l’Agrupació Pessebrista de Parets ha creat dues ambientacions diferenciades. D’una banda es podrà veure un paisatge d’estil cerdanyenc i, de l’altra un espai més àrid amb vegetació semidesèrtica de tipus marroquí.

En aquesta edició, l’agrupació ha volgut retre homenatge a la figura de Folch i Torres i al centenari d’Els Pastorets, i ha dedicat un indret espacial amb una cova, plena d’efectes especials que recordaran l’eterna lluita entre el bé i el mal. A més s’han incorporat noves construccions i masies que arrodoneixen estèticament el muntatge.

Al mateix espai, també es podrà veure l’exposició del 5è concurs de pessebres, i una exposició de figures i complements relacionats amb el pessebrisme. Com en anys anteriors, el pessebre ocuparà 230 m2 de superfície, que li confereix el rècord català de pessebre monumental de sobre taula. 

Enguany, i fins al 18 de desembre, es pot participar novament en el Concurs de Pessebres familiars, que arriba a la 5a edició. Per concursar cal fer la inscripció a l’adreça paretspessebre@gmail.com. La valoració tindrà lloc entre els dies 19 al 22 de desembre i els guanyadors es donaran a conèixer el dia 8 de gener de 2017.

Per conèixer els horaris de visita de les instal·lacions i les basses del Concurs de pessebres es pot consultar el web de l’entitat, http://pessebreparets.cat.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34