Tractament de control de la processionària als espais verds i equipament de Parets

Dilluns, 5 de desembre de 2016 a les 00:00
El pròxim dimecres, 7 de desembre, a partir de les 20 h, l’Ajuntament de Parets iniciarà el tractament de control de plagues per a l’eruga processionària de l’arbrat viari del municipi situat als espais verds públics i equipaments municipals.

L’actuació consistirà en una fumigació dels arbres amb un insecticida biològic, completament innocu per a les persones i els animals, que s’utilitza per eradicar aquest tipus de la plaga. Tot i que la seva toxicitat és nul·la, durant el tractament s’aconsella  mantenir les finestres tancades i no passejar per la zona pròxima a on es dugui a terme el tractament.

Els espais on es faci la desinsectació se senyalitzaran dos dies abans per mitjà de cartells indicatius amb la confirmació del dia.

Per qualsevol dubte o aclariment, es poden adreçar a l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament, al telèfon 93 573 99 99. Per avisar de qualsevol incidència es pot fer una notificació a la bústia d’incidències del web municipal, parets.cat/serveis/bustia-d-incidencies, o trucar al telèfon 93 573 88 88. En cas d’emergència cal trucar a la Policia Local telèfon 93 573 73 00.

Darrera actualització: 03.05.2019 | 08:34