Portada > Actualitat > Notícies > El camp de futbol municipal Josep Seguer acull la Danone Nations Cup, aquest diumenge

El camp de futbol municipal Josep Seguer acull la Danone Nations Cup, aquest diumenge

18/01/2017

Aquest diumenge, 22 de gener, Parets serà la seu de la primera fase prèvia catalana de la prestigiosa competició de futbol Danone Nations Cup, la major del món per a nens de 10 a 12 anys. Això ha estat possible gràcies al marc de col·laboració de l'Ajuntament amb les empreses i, concretament amb Danone, una de les 21 empreses integrants del Consell Industrial de Parets. Els partits es jugaran de 9 del matí fins a les 20.30 hores al camp de futbol municipal Josep Seguer.

L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, manifestava "l'honor que suposa comptar amb la Danone Nations Cup a Parets. El nostre vincle amb Danone es remunta a la construcció de la fàbrica, l'any 1982 i, amb aquesta competició, queda encara més reforçat".

A les 10 h, l'alcalde de Parets, Sergi Mingote, el regidor d'Esports, Dídac Cayuela, el regidor de l'Àrea de Desenvolupament Local, Toni Fernández, el president del Club Futbol Parets, Pablo Pastor, el responsable de Danone a Parets, Alberto Santos, i el Coordinador de la Danone Nations Cup a Espanya, Carlos Bosch, assistiran al partit que es disputaran entre dos dels equips visitants.

La Danone Nations Cup és la competició més gran de futbol del món per a nens i nenes de 10 a 12 anys. En aquesta competició participen equips de 32 països diferents, 2 milions i mig de jugadors, 11.000 escoles i 34.000 clubs. A Espanya hi participen un total de 40.000 jugadors.

Arxivat a: Esports, Comerç i empresa
Danone nations cup logotip