Portada > Actualitat > Notícies > Nova sessió sobre cooperativisme aquest dijous a la Sala Serra Cooperativa

Nova sessió sobre cooperativisme aquest dijous a la Sala Serra Cooperativa

12/06/2017

Atesa la demanda de formació en l’àmbit del cooperativisme, el servei d’empresa i emprenedoria ParetsEmpreses organitza la sessió “La cooperativa, una aposta de futur”.

Aquest dijous 15 de juny, a partir de les 16 h, a la Sala Serra Cooperativa, la Confederació de Cooperatives de Catalunya donarà a conèixer els aspectes clau de l’empresa cooperativa: què són, principis i valors, tipologia, funcionament, participació i òrgans socials.

Per a més infromació al es pot consultar el web parets.cat i a les xarxes socials de ParetsEmpreses. Per assistir-hi, cal confirmar l’assistència previament amb un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o al telèfon 93 573 88 96.

Arxivat a: Comerç i empresa
Xerrada cooperativa 15 juny 2017 banner