Portada > Actualitat > Notícies > Sa Magestat el Rei Carnestoltes visitarà Parets aquest diumenge

Sa Magestat el Rei Carnestoltes visitarà Parets aquest diumenge

05/02/2018

El Rei Carnestoltes presidirà de nou el recorregut de la tradicional cercavila pels carrers de Parets, que tindrà lloc aquets diumenge, 11 de febrer, a partir de les 10.30 h, en una nova edició de la festa més esbojarrada de l’any.

Enguany, es farà el recorregut per l’avinguda de Catalunya, amb sortida des del carrer de Monistrol, i fins al Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. L’exhibició i la deliberació del jurat es farà durant la rua i les comparses podran mostrar les seves coreografies a l’aparcament del pavelló, on tindrà lloc el lliurament de premis.

Com l’any anterior, l’organització del Carnestoltes lliurarà premis a grans i petits. En la categoria infantil, hi haurà tres premis individuals de 200, 100 i 50 euros (1r premi en vals de compra de les botigues col·laboradores), i dos premis de comparses (a partir de 5 components) de 300 i 150 euros. Quant a la categoria adulta, hi haurà tres premis individuals en metàl·lic de 300, 200 i 100 euros i dos més en comparses (a partir dels 5 components) de 600 i 300 euros en efectiu.

Les comparses han d’inscriure’s prèviament a Can Rajoler (carrer Travessera, 1, telèfon 93 573 98 00) en horari d’oficina, on se’ls donarà les normes de participació.

Avisos per al trànsit durant la cercavila

L’avinguda Catalunya, entre l’avinguda Francesc Macià i el carrer Monistrol, estarà tancada al trànsit durant tot el recorregut de la cercavila. De 9 a 11 h no es podrà aparcar al carrer Monistrol i de 10 a 14 h no es podrà aparcar davant del pavelló.

Carnestoltes per a la gent gran de Parets

Pel que fa a la gent gran, se celebraran festes de Carnestoltes als tres casals municipals de Parets. El dijous 8 febrer, a les 16.30 h, serà al Casal Sant Jordi i comptarà amb l’actuació de David Magem.

Dissabte 10 febrer, a la mateixa hora, la festa es farà a l’Asoveen amb el grup Mar i Cel. Finalment serà el torn del Casal Ca n’Oms que ho celebraran el divendres 9 febrer, a les 17 h, amb Tony Mask.

En els tres equipaments hi haurà berenar per a tothom que compri el tiquet, a un preu de 3 euros, i obsequi per a qui hi vagi disfressat. 

Arxivat a: Cultura, Esdeveniments
Carnestoltes 2017 img