Portada > Actualitat > Notícies > Es presenta el projecte Turisme Parets i el concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’

Es presenta el projecte Turisme Parets i el concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’

12/04/2018

Avui, l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i el regidor de Desenvolupament Local, Ocupació i Turisme, Toni Fernández han presentat en roda de premsa el projecte ‘Turisme Parets’ i el concurs de fotografia ‘Un tomb per Parets’ emmarcat en aquest projecte, que l’Ajuntament, a través de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic, Ocupació, Comerç i Turisme, i amb la col·laboració del Circuit de Barcelona-Catalunya, ha posat en marxa les xarxes socials.

Turisme Parets neix amb la voluntat de contribuir al desenvolupament econòmic del nostre municipi, mitjançant el foment i la potenciació de l'aprofitament turístic sostenible dels recursos culturals, arquitectònics, esportius, naturals, industrials i gastronòmics del nostre territori i entorn proper.

L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, ha posat de manifest com "el turisme és un dels sectors econòmics més potents del país i hem de poder vertebrar els actius del nostre poble de tal manera que contribueixin a la generació de riquesa i ocupació a Parets com ho estan fent d'altres".

El regidor de Desenvolupament Local, Ocupació i Turisme, Toni Fernández, explicava les característiques del concurs "que forma part del treball que s'està fent des del servei per tal de definir el model de promoció del sector més adequat a les característiques del municipi".

El concurs de fotografia digital "Un tomb per Parets", forma part de les accions impulsades pel Servei de Desenvolupament Local, Ocupació i Turisme i té l'objectiu, entre d'altres, de reivindicar el capital turístic tangible i intangible del municipi, identificar al territori espais, recursos i experiències existents a Parets del Vallès, susceptibles d'aprofitament i/o gaudiment turístic i documentar gràficament els espais, recursos i experiències turístiques per a la seva catalogació.

Per participar caldrà publicar al perfil d'Instagram de la persona participant, una fotografia entre les 00:01 hores del dia 12 d'abril fins a les 24:00 hores del 7 de maig de 2018. Cal esmentar al compte creat: @TurismeParets i utilitzar l'etiqueta #untombperParets. La fotografia guanyadora serà la que obtingui més 'm'agrada' a Instagram. El premi són 2 entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018 del 17 de juny de 2018 al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Les bases íntegres es podran consultar a la web parets.cat.

Arxivat a: Ajuntament
RP Turisme Parets Abril 2018