Portada > Actualitat > Notícies > Special Olympics a Parets

Special Olympics a Parets

07/11/2018

Parets acollirà el proper diumenge 25 de novembre el XXV Campionat de Catalunya de Petanca i el XII Campionat de Catalunya d'Handbol de discapacitats intel·lectuals.

L'Ajuntament i la Federació Catalana d'Esports amb Discapacitat Intel·lectual ACELL, en el marc d’Special Olympics, juntament amb la cooperativa vallesana d'inclusió social de persones discapacitades, APINDEP, impulsen aquesta jornada esportiva. Altres dels col·laboradors són la Generalitat de Catalunya, l'Obra Social "La Caixa", Special Olympics Catalunya, i els clubs de Petanca i d'Handbol Parets.

Està prevista la participació de 21 clubs de petanca amb més de 200 esportistes i 9 clubs d'handbol amb uns 100 jugadors aproximadament. En total seran 300 esportistes els que participaran a les diferents competicions que se celebraran al pavelló nou (handbol) i a les instal·lacions municipals de petanca.

L'alcalde de Parets, Francesc Juzgado, afirma que "des de l'equip de govern volem difondre i sensibilitzar la ciutadania sobre la importància d'integrar a la societat les persones amb discapacitats intel·lectuals a través de l'esport. Parets sempre ha apostat per l'esport i per la inclusió social i per això convidem a totes les nostres veïnes i veïns a animar als esportistes que segur ens permeten gaudir d'una jornada esportiva única al nostre poble". 

Arxivat a: Esports
Special Olympics a Parets