Xerrades sobre mobilitat, consum de drogues i seguretat a internet adreçades als escolars de Parets

Dilluns, 13 d'octubre de 2014 a les 00:00
La Policia Local de Parets reprèn les sessions d’educació viària i mobilitat segura, adreçades als alumnes de 2n, 4t i 6è de primària i 3r d’ESO de les escoles del municipi amb l’objectiu de treballar en activitats educatives i assolir els objectius pedagògics d’una mobilitat segura. El programa educatiu ha començat a l’octubre i finalitzarà a mitjan desembre.

Durant les sessions es treballa la falta de percepció del risc i la influència de factors externs, a través del plantejament de diferents dilemes, roll-playing i debats. L’última de les xerrades, adreçada als alumnes de 3r curs d’ESO, comptarà amb la participació de Josep Roca, vicepresident d’ADIMO (Associació de Discapacitats Físics i Sensorials de Mollet i comarca).

Les sessions tindran lloc el dia 11 de novembre, a les 16 h, a Acesco; el 18 de novembre, a les 15 h, a l’Escola Nostra Senyora de Montserrat i els dies 16 i 18 de novembre, a les 13 i a les 15 h, al Secció d’Institut Parets del Vallès II.

D’altra banda, durant els pròxims mesos, també s’impartirà un conjunt de sessions centrades en qüestions com el consum de drogues i l’ús d’internet. Les sessions van adreçades als estudiants de 2n i 4t d’ESO i se centren a identificar l’assetjament a la xarxa i què cal fer si es produeix aquesta situació, i en el cas de les substàncies perilloses, trencar els falsos mites que hi ha envers les drogues i presentar la seva realitat.

Darrera actualització: 02.05.2019 | 17:57