Portada > Actualitat > Notícies > Una botiga de roba per a nadons prematurs és el projecte guanyador dels premis Freudenberg 2018

Una botiga de roba per a nadons prematurs és el projecte guanyador dels premis Freudenberg 2018

31/05/2018

Vanesa Masero i Sandra García, amb el seu projecte de botiga de roba per a nadons prematurs, han estat les guanyadores de la darrera edició dels ‘Premis Freudenberg’ que es van lliurar dilluns, a la Sala Basart Cooperativa de Parets. En segona posició han quedat Estela Álvarez i Andrea Reruela amb la proposta d’un bar musical.

Enguany han participat 21 alumnes de segon Cicle de Grau Superior d’Administració i Finances de l’Institut Torre de Malla, que han presentat un total de 7 projectes.

Des de la darrera edició, el plantejament del concurs no s’ha limitat a trobar idees per a l’empresa, sinó a la recerca de noves oportunitats de negocis per cobrir les mancances actuals que existeixen al mercat.

En aquesta edició s’han presentat una gran varietat de projectes de temàtiques diferents com ara un restaurant vegà, un servei integral per a l’atenció de gossos, una fleca o un restaurant de menjà ràpid.

El concurs, dissenyat per la multinacional alemanya i l’Ajuntament de Parets, té l’objectiu d’apropar els alumnes al món empresarial i, alhora, aprofundir en la col·laboració entre els centres educatius, l’administració i les empreses.

El premi per a les guanyadores consisteix en una visita  a les instal·lacions de la seu central del grup d’empreses Freudenberg a Weinheim (Alemanya), acompanyats per Jaume Cané, conseller delegat de Freudenberg España.

Arxivat a: Comerç i empresa
Premis Freudenberg 2018