Portada > Actualitat > Notícies > Actes del Dia Nacional en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista

Actes del Dia Nacional en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista

10/10/2019

El dia 15 d’octubre va ser declarat com a Dia Nacional en memòria de les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista. Aquesta efemèride es commemorarà a Parets del Vallès amb una ofrena institucional a l’escultura en record de les víctimes i represaliats del règim franquista, situat al parc la Linera. A més, es farà un homenatge al president Lluís Companys amb motiu del 79è aniversari del seu afusellament, es llegirà un manifest, hi haurà un recital poètic amb acompanyament musical.

D’una altra banda, l’emissora RAP107 FM emetrà una tertúlia especial conduïda pel periodista i historiador Carles Font. El programa s’emetrà el dia 15 d’octubre d’11 a 12.30 hores i, seguidament, a les 13 hores, es farà l’acte institucional davant de l’escultura en record de les víctimes i represaliats del règim franquista.

La commemoració s’ha preparat en col·laboració amb l’associació de la Taula de la Memòria Històrica de Parets, l’Ajuntament de Parets i l’emissora municipal RAP107FM.

Arxivat a: Esdeveniments
Escultura represaliats