Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local de Parets desmantella una nau preparada per al cultiu de marihuana

La Policia Local de Parets desmantella una nau preparada per al cultiu de marihuana

10/10/2019

Les actuacions del cos de la Policia Local del municipi han permès evitar la creació il·legal d'un espai d'uns 1500 metres quadrats de cultiu de marihuana

La Policia Local de Parets ha intervingut una nau abandonada als afores de la població, concretament situada a la sortida de Parets, a tocar amb la carretera 155, on han trobat tota mena de material preparatori per a la implantació de cultiu de marihuana.
La construcció es trobava enganxada al fluid elèctric mitjançant un transformador que abasteix d'electricitat la zona on s'ubica la nau i en el seu interior hi havia maquinària, aparells d'aire i altres elements necessaris per al cultiu.
Les accions immediates que ha posat en marxa el cos de seguretat paretà han estat la decisió de precintar la nau, obrir diligències i posar el cas en coneixement de l'equip d'investigació dels Mossos d'Esquadra per fer la localització i seguiment dels presumptes autors dels fets que, a hores d'ara, es continuen investigant.

Arxivat a: Seguretat
La Policia Local de Parets desmantella una nau preparada per al cultiu de marihuana