Portada > Actualitat > Notícies > Torna el cicle de cinema solidari 'La mirada dels altres'

Torna el cicle de cinema solidari 'La mirada dels altres'

15/10/2020

En aquesta 14a edició es podran veure tres pel·lícules en línia i una obra de teatre de titelles al Teatre Can Rajoler

Parets acull una nova edició del cicle de cinema solidari 'La mirada dels altres', un projecte d'intercanvi social organitzat pel Servei d'Acollida de l'Ajuntament, que pretén donar a conèixer els moviments migratoris humans.

'La mirada dels altres' té l'objectiu de sensibilitzar, mitjançant el cinema, i donar visibilitat en el fet de migrar, conèixer i reconèixer la feina de directors/es estrangers/es i entendre que la realitat dels nostres municipis és diversa i que aquest fet ens enriqueix culturalment.

Per segon any consecutiu, es compta amb la col·laboració d'Al-tarab, entitat que va néixer l'any 2003 amb la finalitat de promoure i difondre la cultura africana a Espanya, Amèrica llatina i al continent africà, per mitjà d'activitats de cooperació cultural.

Et portem el cinema a casa

Enguany, les pel·lícules, en Versió Original i subtitulades en castellà, es podran veure des de casa accedint als enllaços corresponents. El cicle inclou l'espectacle de titelles organitzat per Rialles Parets, que es farà al Teatre Can Rajoler.

Idrissa – disponible des del 22 d'octubre a les 18 h, fins al 25 d'octubre a les 18 h.

Enllaç d'accés directe: https://vimeo.com/ondemand/idrissa

Codi d'accés: parets2020

Andalousie mon amour – disponible des del 23 d'octubre a les 18 h, fins al 26 d'octubre a les 18 h.

Enllaç d'accés directe: https://vimeo.com/ondemand/andalouisemonamour.

Codi d'accés: 1parets2020

Djon África – disponible des del 24 d'octubre a les 18 h, fins al 27 d'octubre a les 18 h.

Enllaç d'accés directe: https://vimeo.com/ondemand/djonafrica

Codi d'accés: 2parets2020

Sopa de pedres – presencial al Teatre Can Rajoler

Diumenge, 25 d'octubre a les 18 h.

Preu: 7 euros. Gratuït per als socis de Rialles.

Sessions del mòdul C del Servei de primera acollida

El cicle 'La mirada dels altres' s'emmarca en el Pla d'acollida, que inclou diferents activitats adreçades a les persones nouvingudes al municipi. La benvinguda institucional a les sessions del mòdul C de coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic, així com la visita a les dependències municipals o la sortida al Museu d'Història de Catalunya, entre d'altres, es faran al llarg d'aquest mes d'octubre.

Arxivat a: General
Andalouise mon amour