Portada > Actualitat > Notícies > Parets rebrà el nedador Miguel Luque, medalla de plata als Jocs Paralímpics

Parets rebrà el nedador Miguel Luque, medalla de plata als Jocs Paralímpics

09/09/2021

L’acte se celebrarà el dilluns 13 de setembre a les 18 h i serà obert a la ciutadania

L’Ajuntament de Parets oferirà una recepció a l’esportista paretà Miguel Luque després d’haver aconseguit la medalla de plata en els 50 metres braça dels Jocs Paralímpics de Tòquio, amb un temps de 49,08 segons. 

L’acte de reconeixement tindrà lloc el dilluns 13 de setembre, a les 18 h, a la Sala Basart Cooperativa i serà obert a la ciutadania. Durant l’esdeveniment se seguiran totes les mesures sanitàries per a la prevenció de la pandèmia COVID-19.

Els Jocs de Tòquio han estat els sisens on participava el nedador paretà. La nova medalla d’argent se suma a les sis que ja figuraven en el seu palmarès: dos ors en 50 metes braça a Sydney i a Atenes; dos argents també en 50 metres braça a Londres i Rio de Janeiro; i dos bronzes, un en 50 metres braça a Pequín i l’altre en 4x50 metres d’estils a Atenes.

Podeu recuperar les entrevistes de l’emissora de ràdio municipal RAP107 a l’esportista Miguel Luque i al seu entrenador, Joan Serra.

Arxivat a: Esports
Miguel Luque amb la medalla d'argent als Jocs Paralímpics de Tòquio. Imatge del Comitè Paralímpic