Portada > Actualitat > Notícies > El paretà Pau Garcia, campió del món de patinatge

El paretà Pau Garcia, campió del món de patinatge

13/10/2021

L’Ajuntament de Parets organitzarà una recepció institucional a l’esportista

El patinador de Parets Pau Garcia va fer història al Campionat del Món d'Asunción, al Paraguai, en proclamar-se campió en el seu primer Mundial com a sènior i amb rècord de puntuació, 279,64 punts. Pròximament, el Consistori farà una recepció institucional a l’esportista per homenatjar els seus mèrits.

Garcia, que competeix amb l'Skating Cunit, en el programa curt va finalitzar en segon lloc, després d'una emocionant i espectacular batalla amb l'italià Luca Lucaroni. Però al programa llarg, Pau va demostrar que és el millor del món amb una segona meitat del concurs impecable amb punts molt atractius i complicats de fer, desplaçant del primer lloc del podi a Lucaroni, quatre vegades campió del món.

Amb el seu triomf, el paretà que ja havia estat dues vegades campió del món com a júnior (2018 i 2019), s'ha convertit en el primer patinador català i espanyol de la història en guanyar el màxim guardó en categoria masculina. Entrenat per Òscar Molins i Manel Vilarroya, Garcia ha guanyat el Campionat Mundial en un any en què també ha vençut al Campionat d'Europa, fa just un mes, i al Campionat d'Espanya.

Garcia fa la valoració següent del Mundial: "Ha estat un Campionat molt màgic. Hem aconseguit el major objectiu que pot tenir un esportista: guanyar un Campionat del món en categoria absoluta. És un somni que perseguíem des de feia molts anys i, al final, l'hem aconseguit. La veritat és que estem molt contens. Ara ens toca seguir".

L'Ajuntament de Parets felicita públicament a l'esportista i li desitja molts èxits en el futur.

Arxivat a: Esports
Pau Garcia, imatge publicada a les seves xxss