Portada > Actualitat > Notícies > Parets celebra la Castanyada

Parets celebra la Castanyada

19/10/2021

Els més grans tindran un bingo i els joves un 'escape room'

El darrer cap de setmana d’octubre Parets celebrarà la castanyada per a infants i joves al Casal de Joves Cal Jardiner i també per la gent gran del municipi, en aquest cas als Casals Municipals de Gent Gran de Parets.

Bingo especial Castanyada!

El pròxim divendres, 29 d’octubre, se celebrarà el bingo especial per la castanyada d’enguany on també se sortejarà una panera entre totes les persones assistents. El Casal Sant Jordi i el Casal Ca n’Oms serà a les 16 h, mentre que al Casal Asoveen serà a les 18 h.

Es respectaran totes les mesures de seguretat i prevenció per la COVID-19. En aquest sentit, l’aforament serà limitat i per participar-hi s’haurà d’inscriure prèviament a cada casal.

Castanyada terrorífica al Casal de Joves Cal Jardiner

El Casal de Joves Cal Jardiner acollirà la Castanyada terrorífica adreçada als joves del municipi el pròxim dissabte, 30 d’octubre, a partir de les 17 h. L’equip de Cal Jardiner organitzarà l’escape room ‘Parets Psycho’ i tallers infantils a l’exterior del Casal per als més petits.

Per inscriure’s cal escriure, fins el 28 d’octubre, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ajuntament, Gent Gran, Joventut
Darrera edició de la Castanyada Terrorífica al Casal Cal Jardiner
Bingo especial Castanyada per la gent gran
Castanyada terrorífica al Casal de Joves Cal Jardiner