Portada > Actualitat > Notícies > Comença la campanya de vacunació contra la grip a Parets

Comença la campanya de vacunació contra la grip a Parets

28/10/2021

L’Ajuntament cedeix un espai municipal per augmentar la capacitat de vacunació

El Departament de Salut ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip aquesta setmana. Aquest any l’objectiu principal de la campanya de vacunació és arribar a persones que tenen 60 anys o més, persones que pateixen una malaltia crònica, embarassades i professionals de la salut.

Enguany, la campanya inclou una novetat destacada: les persones que van rebre la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 fa més de 6 mesos, i que tenen més de 70 anys, podran rebre alhora la vacuna de la grip i la dosi de reforç contra la SARS-CoV-2. Així, amb la doble vacunació, es pretén protegir al màxim els col·lectius més vulnerables davant una possible coinfecció.

La tercera dosi de reforç contra la SARS-CoV2, fins ara, ja s’havia obert a les persones que viuen a les residències geriàtriques i a les immunodeprimides i, ara, s’obre a la població general de més de 70 anys.

L'Ajuntament de Parets col·labora amb el CAP del municipi i cedeix un espai municipal per fer la vacunació. Així, a Parets hi ha dos punts on vacunar-se: al CAP, a l'avinguda de Catalunya, 127, i a la Sala Cooperativa, a la plaça de la Vila, s/n. En principi, la vacunació es farà a la Sala Basart Cooperativa fins al 5 de novembre.

Per vacunar-se cal reservar cita prèvia a través del web de programació de visites (citasalut.gencat.cat), a l'apartat "Cita" de La Meva Salut o trucar al telèfon 93 326 89 01.

Arxivat a: Salut
Imatge vacunació grip 2021
Vacunació grip 2021