Portada > Actualitat > Notícies > Sortida jove per veure el musical de Billy Elliot

Sortida jove per veure el musical de Billy Elliot

18/11/2021

L’activitat està adreçada a joves d’entre 13 i 18 anys

El pròxim divendres, 3 de desembre, es farà una sortida al teatre Victòria de Barcelona per veure Billy Elliot, El Musical. Les inscripcions estan limitades a 10 joves de Parets d’entre 13 i 18 anys, per tant es farà un sorteig d’entrades entre les persones interessades. Els tiquets van a càrrec de l’Ajuntament de Parets.

La cita serà a l’estació de trens de Parets a les 15.30 h per viatjar en transport públic fins al teatre Victòria. L’espectacle començarà a les 17 h i tindrà una durada de dues hores. La història gira al voltant d’un noi nascut en una ciutat del nord d’Anglaterra en què els homes practiquen boxa i treballen a la mina. Però en Billy és diferent i està captivat pel ballet. El jove lluitarà per aconseguir el seu somni de ser ballarí, retornant la unió a la seva família i la fe a una comunitat devastada pel final de la indústria minera britànica. Entre l’elenc de l’espectacle trobem noms d’actors tan coneguts com Natalia Millán o Oscar de la Fuente.

Les inscripcions es poden fer al Casal de Joves Cal Jardiner o trucant al telèfon 93 573 72 00.

Arxivat a: Cultura
Billy Elliot