Portada > Actualitat > Notícies > Es reuneix la comissió assessora per la gestió de la Residència Pedra Serrada

Es reuneix la comissió assessora per la gestió de la Residència Pedra Serrada

09/03/2022

La comissió es va reunir el passat dijous, 3 de març, a la Sala de Plens

La comissió assessora per la gestió de la residència Pedra Serrada es va reunir el passat dijous, 3 de març, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Parets. L’acte va estar presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, la vicealcaldessa i regidora de Salut, Casandra Garcia, i la regidora de Gent Gran, Maria Gorina. Hi van assistir una representació de la Fundació Sanitària Mollet, que és qui gestiona la residència, la directora de la residència, Núria Bruguera, membres dels casals de la gent gran i un representant de cada grup municipal de Parets.

L’ordre del dia consistia en un resum de les activitats de la residència i del centre de dia, el resultat de l’enquesta de satisfacció d’usuaris, estat de comptes i altres propostes i suggeriments. La residència està recuperant la normalitat a poc a poc després de la pandèmia, tornant a les seves activitats habituals. Dins d’aquestes activitats, a la residència es fa fisioteràpia i teràpia ocupacional, motricitat i estimulació cognitiva, manualitats diverses, musicoteràpia, taller de cuina, decoració d’espais, jocs de taula, entre d’altres.

Pel que fa a l’enquesta de satisfacció dels usuaris, que la fan els mateixos usuaris o les famílies, i versa sobre la neteja, menjar i atencions diàries, els resultats van ser positius, obtenint grans puntuacions en neteja i atencions diàries i bones puntuacions en menjar. En aquest últim punt del menjar, la residència ja està implementant propostes de millora.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va afirmar que "mantinc contactes de manera habitual per saber com està la gent gran a la residència. Només tinc paraules d'agraïment per la grandíssima tasca professional, personal i social que allà es fa. De fet, així ho posa de manifest l'enquesta de satisfacció. Ja saben que estem al seu costat en tot el que precisin de l'Ajuntament i del govern de Parets".

La vicealcaldessa de la vila i regidora de Salut, Casandra Garcia, va fer valoració positiva de la reunió: “tenim la residència recuperant la normalitat a poc a poc i m’agradaria agrair la tasca i l’esforç que han hagut de fer tots els professionals de la residència perquè han estat uns anys molt complicats i han hagut de fer tota una sèrie d’adaptacions en els seus protocols, en el sistema d’organització, en el dia a dia dels usuaris de la residència. Per tant, des de la regidoria de salut m’agradaria fer aquest reconeixement i agraïment als professionals de la residència.”

La regidora de Gent Gran, Maria Gorina, va explicar que en aquesta reunió “es va fer un balanç de l’any molt positiu i estem molt contents d’haver tingut allà representants de la residència perquè ens poguessin explicar amb total transparència el funcionament que tenen i la valoració de les persones que conviuen i els seus familiars. Van respondre a totes les preguntes que els hi vam fer i sabem que hi ha hagut una millora amb el tema dels àpats i estem molt contents que des de la residència s’hagi volgut fer aquest canvi per fer la vida una miqueta més fàcil”.

Tots els usuaris i els professionals de la residència tenen la pauta completa de vacunació de la covid-19 i les pertinents dosis de reforç.

Arxivat a: Ajuntament, Benestar social, Gent Gran
Reunió residència 2022
Reunió residència 2022