Entrega de diplomes de superació del curs de recanvista a Recanvis Gaudí

Divendres, 18 de març de 2022 a les 00:00
Recanvis Gaudí ha contractat a sis dels alumnes que han superat el curs

Aquest matí s’han entregat els diplomes als alumnes que han superat el curs de recanvista. El curs va començar al mes de febrer, després de la signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Parets, a través de l’SLOP, amb l’empresa Recanvis Gaudí. És un conveni que oferia una formació professionalitzada i específica que ha permès als alumnes fer pràctiques a l'empresa com a recanvista. Dels joves que s’hi van apuntar, sis es quedaran a treballar a Recanvis Gaudí, començant el seu contracte de feina dimarts vinent.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, ha explicat que: “avui és la finalització d’aquesta formació específica de la qual vam signar un conveni amb Recanvis Gaudí per realitzar una formació amb pràctiques a l’empresa. És la formació concreta pel tipus de treball i de perfils que necessiten de treballadors per incorporar. Ha sigut un èxit. Nou persones han fet la formació i hi ha sis que l’empresa ja se les queda amb contracte. És una demostració de la importància que té aquesta col·laboració amb pràctiques”.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, ha valorat la iniciativa: “estem molt contents en poder contribuir al fet que jovent del municipi trobi feina i es formi en aquestes tasques que són tan específiques. Són professions que penso que s’estan perdent una mica, per tant, és important retrobar-nos amb aquest tipus de feina i formar als joves en les necessitats dels mateixos industrials”.

Antonio Tejada, gerent de Recanvis Gaudí, creu que l’experiència ha estat molt bona: “estem molt contents perquè ha estat una experiència molt positiva, els alumnes i el professor estan encantadíssims perquè s’ho han pres amb molta serietat, amb molta passió. Vaig estar una estona parlant amb ells i veient com es desenvolupaven amb la feina i han après molt ràpid i bé”.  

Els alumnes han valorat el curs de recanvista i l’aprenentatge adquirit positivament. David Carvajal ha explicat que “el curs ha anat molt bé, hem pogut descobrir l’ofici de recanvista. Des de petit sempre m’ha agradat el món del motor. Només veient les instal·lacions veus que és una empresa que aposta en innovació”. Un altre dels alumnes, Jonatan Ortega, ha confessat que “està molt content i té ganes de començar a treballar”. Gonzalo Sánchez ha estat sempre treballant en el món del motor i declara “que aquest curs era una oportunitat que volia provar i més en una empresa com aquesta”.

El recanvista i professor del curs, Àlex Pérez, afirma que el curs ha anat bé: “els nois joves en el tema de tecnologia són esponges. Al taller han estat 27 hores i els alumnes comencen a treballar dimarts vinent”.

Recanvis Gaudí és una empresa dedicada a la distribució i venda de recanvis per a l'automòbil. Es va fundar el 1989 amb la vocació de donar el millor servei als seus clients i que té el magatzem principal a Lliçà de Vall, però amb diverses delegacions i punts de venda.

Podeu veure les imatges al Flickr de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:33