Gran èxit de participació en la nova edició de la Diada de la Bicicleta de Parets del Vallès

Dilluns, 26 de setembre de 2022 a les 00:00
La jornada va reunir 415 participants de totes les edats, el 25 de setembre, que sortint del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez van gaudir d’una ruta al voltant del municipi

Un total de 415 persones van participar, el 25 de setembre, en la nova edició de la Diada de la Bicicleta de Parets del Vallès. La jornada estava dirigida per a un públic de totes les edats, amb un recorregut de 10 km al voltant del municipi i el punt de sortida i arribada des del Poliesportiu Municipal Joaquim Rodríguez. L’activitat popular va estar organitzada per l’entitat Bikers Parets i l’Ajuntament de Parets.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “vull felicitar els Bikers Parets per aconseguir aplegar més de 400 persones tot i la previsió meteorològica. Un any més han aconseguit que Parets gaudeixin d'una fantàstica matinal en família i amb la pràctica esportiva com a protagonista”.

El regidor d’Esports i Mobilitat, Alejandro Villena, explica que “estem molt contents de la participació, el dia va acompanyar molt bé i això també va fer que la gent s’animés. Al final, fer activitat física és molt important i coincidint amb la setmana de la mobilitat, promocionar l’ús de la bicicleta encara ho és més”.

El president de l'entitat organitzadora Bikers Parets, David Arranz, apunta que “estem molt satisfets, hi va haver molta gent i va fer un dia fantàstic. És el que ens agrada, que la gent vingui a gaudir de la bicicleta i a passar un bon dia pedalant. Respecte a l’any passat, el recorregut és el mateix, però hem sortejat dues bicicletes en comptes d’una i hem entregat més obsequis pels participants”.

La Diada de la Bicicleta es tracta d’una ruta popular de baixa dificultat, tots els participants van rebre una bossa d’obsequis i enguany, a més, es van sortejar dues bicicletes.

Les imatges de la jornada es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:36

Imatges