Parets del Vallès inicia la rehabilitació de la Plaça del Carrer Prat de la Riba

Dijous, 29 de setembre de 2022 a les 00:00
La intervenció començarà a l’octubre i té per objectiu millorar els aspectes paisatgístics i socials d'aquest espai

L’Ajuntament de Parets del Vallès iniciarà aquest mes d'octubre la rehabilitació de la Plaça del Carrer Prat de la Riba. La intervenció té per objectiu millorar els aspectes paisatgístics i socials d'aquest espai. La durada aproximada és d'un mes i mig i la inversió total serà de 41.685,20€, IVA inclòs.

Està previst que s'incrementi l'àrea de jocs per fer-la més atractiva i multi edat, l'ampliació i renovació de l'àrea de jocs amb paviment de cautxú, així com la instal·lació d'una tanca metàl·lica de protecció d'aquesta zona, i millora de la zona verda. 

L'alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, afirma que "es tracta d'una nova actuació en una plaça, en la línia de les que estem duent a terme aquest govern local per tenir espais de qualitat i al dia. Estem analitzant amb tot el servei tècnic municipal tot allò que cal anar millorant perquè el nostre sigui un poble cada dia més verd, més modern i més atractiu. Creiem que les places i els parcs són prioritaris per l'ús que en fan les famílies paretanes. Aprofito per agrair la bona feina de totes i tots els treballadors municipals per fer de Parets un poble cada dia una mica millor".

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:36