La 15a edició del Cros Esportiu Comarcal reuneix més de 400 participants a Parets del Vallès

Dilluns, 7 de novembre de 2022 a les 00:00
L’esdeveniment va tenir lloc el 5 de novembre a les pistes municipals d’atletisme

Parets del Vallès va reunir, el 5 de novembre, més de 400 participants en la 15a edició del Cros Esportiu Comarcal que es va celebrar al municipi i que va tenir la sortida de les pistes d’atletisme. Es tracta del segon cros comarcal de la temporada, que es va iniciar a l’octubre a Canovelles i seguirà aquest dissabte a Cardedeu. L’esdeveniment va estar organitzat pel Club d’Atletisme Parets i pel CEVO (Consell Esportiu del Vallès Oriental) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Parets.

Els reconeixements als guanyadors van ser entregats per l’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, pel regidor d’Esports, Alejandro Villena, i el president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera, conjuntament amb representants del CEVO i dels col·laboradors del Club d’Atletisme de Parets. 

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, va destacar que “estem molt contents per la gran participació que hi ha hagut al Cros Esportiu Comarcal i amb totes les activitats que fa el club al municipi, només cal veure l’ambient i l’expectació que hi ha hagut entre els participants i els familiars acompanyants. Felicitem el club d’Atletisme de Parets per l’organització i a tots els participants, en una nova edició magnifica de l’esdeveniment”.

El regidor d’Esports, Alejandro Villena, va apuntar que “avui celebrem la 15a edició del Cros Esportiu Comarcal i com totes les activitats que fa el Club d’Atletisme de Parets hi ha molta participació. A més, l’esdeveniment que té lloc a Parets està obert a tot el públic que hi vol participar i hi ha molt bon ambient”.

Per la seva banda, el Club d’Atletisme Parets va aprofitar l’esdeveniment per lliurar un obsequi d’agraïment a la col·laboració durant més de 25 anys del bar la Pèrgola amb l’entitat. Les imatges de tota la jornada de la 15a edició del Cros Esportiu Comarcal es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:37

Imatges