Parets del Vallès ofereix el servei de recollida de poda domèstica gratuït

Dimarts, 15 de novembre de 2022 a les 00:00
Per a sol·licitar el servei cal fer la sol·licitud presencial a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) a partir del 21 de novembre

L'Ajuntament de Parets posa a disposició de la ciutadania un servei de recollida de les restes de poda dels jardins dels habitatges del municipi. Es tracta d’un servei gratuït i per accedir-hi només cal fer la sol·licitud presencial a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) de Parets a partir del 21 de novembre i recollir un màxim de dues saques per dipositar, exclusivament, les restes de poda.

Els interessats en el servei han de demanar la recollida trucant al telèfon 93 573 88 88 i el termini màxim per demanar-ho és el dijous previ a la recollida, fins a les 14 h. La recollida es fa els dilluns de 7 a 14 h entre el 28 de novembre de 2022 i el 30 de gener de 2023 (on excepcionalment hi haurà recollida el 7 de desembre). Pel que fa a la recollida les restes s'ha de deixar el sac amb les restes a la porta del domicili, entre les 6 i les 8 h del matí, del mateix dia de la recollida. L’itinerari de recollida només es fa pels domicilis on s’ha fet la sol·licitud prèviament i en cas que el volum de recollida sigui molt elevat, és possible que es reprogrami la data.

En aquest sentit, per l’ús correcte del servei només: es podran dipositar les restes de poda i verd, a la porta del domicili, amb la finalitat d'entorpir el mínim possible les voreres; les restes es podran dipositar a les saques donades per l'Ajuntament; es recolliran les restes de poda i jardí el dia acordat. A més, es prohibeix dipositar la poda de llenyosos i tala d’arbres al costat dels contenidors d’escombriaires i cremar dins del sòl classificat com a urbà. El contingut de les saques ha de complir amb les normes de dipòsit i si s'observa l'existència de restes de runa o altres materials, no seran recollides i serà de la responsabilitat de l'usuari la seva retirada de l'espai públic.

Les OAC de Parets es troben a l’Ajuntament (plaça de la Vila, 1) i als Serveis Municipals La Volta (carrer de la Volta, número 2, 1a planta, local 1). Per a més informació podeu trucar al 93 573 88 88 i el cartell de sobre el servei de recollida de poda domèstica es pot consultar al portal web de l’Ajuntament de Parets. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:37