El Club Handbol Parets presenta els equips de la nova temporada

Dimecres, 23 de novembre de 2022 a les 00:00
La presentació es va fer el 19 de novembre al Pavelló Municipal de Parets

 

El Club Handbol Parets va presentar els equips de la nova temporada en un acte de celebració el 19 de novembre, al Pavelló Municipal de Parets. Enguany, el club va presentar 120 jugadors i 8 equips, a més, es va comunicar la constitució un nou equip de la categoria benjamí.


Els parlament de l’acte van anar a càrrec de la vicealcaldessa de Parets, Casandra Garcia, i del president del Club Handbol Parets, Edgar Serra. Durant la presentació hi va haver la projecció d’imatges dels diferents jugadors del club i la interpretació de l’himne del club per part dels seus creadors.

 

Les imatges de la presentació dels equips de la nova temporada es poden consultar al perfil Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:37

Imatges