Fira de Nadal amb els comerços locals i activitats per a tots els públics

Dilluns, 5 de desembre de 2022 a les 00:00
La fira es va celebrar el 3 i el 4 de desembre, a la plaça de la Vila, amb tallers, actuacions musicals i activitats per a totes les edats

La màgia de Nadal va tornar als carrers de Parets del Vallès amb una àmplia programació d’activitats per celebrar la Fira de Nadal, a la plaça de la Vila, amb parades dels comerços i entitats del municipi el 3 i 4 de desembre, després de l’encesa de llums. Els assistents van omplir les parades de la plaça i van gaudir de les múltiples propostes pensades per a tots els públics durant tot el cap de setmana.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, destaca que “l’objectiu de la Fira de Nadal és fer una fira amb el comerç local i pensem que aquest era un esdeveniment llargament esperat, que la gent tenia moltes ganes de sortir a passejar i de visitar-la. A banda de la fira, es van preparar amb moltes activitats durant els dos dies que van tenir una participació per part de la gent espectacular. Vam voler que la gent s’ho passés bé, que gaudissin de les activitats paral·leles que es va organitzar i, sobretot, que passessin pels comerços locals, ja que, al final, el comerç és vida i el comerç fa poble”.

La regidora de Comerç i Consum, O'hara Valdivia, apunta que “aquest any volem acabar l’any enamorats de Parets, de la seva gent, del seu comerç i, com no podia ser d’altra manera, volem enamorar-nos del Nadal, amb la campanya Enamorat del Nadal. És molt bonic com va quedar tot, es van cuidar molt els detalls, els comerços van estar encantats de participar-hi i tothom hi va estar convidat. Per Nadal tothom està predisposat a donar vida i a estimar, i la fira és un lloc de trobada en un espai emblemàtic del municipi i on tot està engalanat i preparat perquè la gent s’ho passi bé”. 

El 3 de desembre hi va haver la cartera Reial i tallers infantils a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume; el taller de castellers, a càrrec de la colla castellera Manyacs; la cercavila del Cap Gros de la Grossa de Nadal a càrrec d'El Mirall; l’espectacle infantil a càrrec de la Companyia Més Tumàcat; el Gall de Parets, cercavila de la Colla Gegantera de Parets; i les Danses Esbojarrades, de la Companyia La Sal dels Mars.

La programació de la Fira de Nadal va seguir el 4 de desembre amb el taller de figuretes de fang a càrrec de l'Agrupació Pessebrista de Parets; la cartera Reial i tallers infantils a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Sant Jaume; la Christmas Storytimes a càrrec de Kids&Us Parets; el teatre itinerant amb l'espectacle The Bellboy, de la Companyia Karlus; i el concert de gòspel a càrrec del grup The Gourmets Vocal Quartet, a l'església de Sant Esteve.

Per altra banda, durant tot el cap de setmana hi va haver les parades de comerços locals i entitats del poble i l’Arbre dels Desitjos, una activitat on els paretans i paretanes podien escriure o dibuixar el seu desig per al 2023 i penjar-lo a l’arbre a la plaça de la Vila amb l’objectiu de recollir les esperances i els somnis de tothom. A més, hi va haver altres propostes com el concurs de dibuix infantil a càrrec de la Penya Blaugrana de Parets del Vallès, el taller Decorem l'avet de l'ASIC, a càrrec de l'Associació de Serveis i Comerços de Parets, o el taller Construeix el teu Tió, a càrrec de la Floristeria Parets.

Les imatges de la fira es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets del Vallès. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:38