Parets acull la conferència ‘Jo, fràgil i forta com el gel’ de Tamara Lunger

Dilluns, 13 de febrer de 2023 a les 00:00
La conferència es va fer dins de l’acte Sergi Mingote, cara i creu del K2 hivernal

Parets del Vallès va celebrar, el 10 de febrer, la conferència Jo, fràgil i forta com el gel, de Tamara Lunger, alpinista italiana que va ser companya d’expedició de Sergi Mingote. L’acte va estar organitzat pel CEP (Centre Excursionista Parets), el CAM (Club d’Activitats de Muntanya de Parets) i Somiadors, grup de familiars i amics de Sergi Mingote amb el suport de la Fundació ONAT i ON Coach Comunication.

L'alpinista italiana Tamara Lunger, va explicar que “em fa molta il·lusió ser a Parets per explicar una història, òbviament molt trista i forta, però, per altra banda, jo també vaig decidir que el record que en vull tenir no sigui només del pitjor, sinó també dels millors moments que vaig viure amb persones tan estimades com en Sergi Mingote”.

Durant l’acte també es van mostrar imatges inèdites i es va conèixer part de la història en primera persona a través de l’alpinista Tamara Lunger.

L’alpinista Tamara Lunger, que va ser l’encarregada de fer la conferència, va néixer a Bolzano, Itàlia, el 1986 i també és autora del pròleg del llibre Soñar Grande. El K2 invernal de Sergi Mingote d'Isaac Fernández, recentment publicat per l’editorial Desnivel.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:45

Imatges