El Club Atletisme Parets presenta els seus equips per la nova temporada

Dilluns, 6 de març de 2023 a les 00:00
L’acte es va fer el 3 de març a la Sala Basart de la Cooperativa

El Club Atletisme Parets va celebrar la presentació oficial de la temporada 2023, el 3 de març, a la Sala Basart de la Cooperativa. L’acte de presentació va estar presidit per l’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, el regidor d'Esports, Alejandro Villena, i el president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera.

L’alcalde de Parets, Francesc Juzgado, va destacar que “el Club Atletisme Parets és un referent esportiu més dins el municipi amb al voltant de 250 atletes inscrits i mantenint-se en aquesta línia. El club va iniciar la temporada el gener i l’ha començat molt bé, classificant-se pel Campionat de Catalunya de Clubs, en aquest sentit, per Parets és un orgull tenir una entitat com el Club Atletisme Parets. Pensem que l’espot sempre és sa, saludable i aporta valors també en clubs com Club Atletisme Parets, format per molts atletes joves, i que a més fomenta l’esport de base”.

El regidor d'Esports, Alejandro Villena, va destacar que “l’acte ha fet goig, s’ha pogut celebrar la presentació d’equips amb tota la sala plena. Pensem que el club estarà fent la feina molt bé, que aposta molt per la formació i això es nota quan arriben els resultats amb equips i corredors que competint a campionats de Catalunya i d’Espanya. Per Parets és un orgull tenir una entitat esportiva de la magnitud del Club Atletisme Parets que dona una alternativa a esports col·lectius, així com el fet que hagin estat tants anys i que, mica en mica, tinguin cada vegada més atletes està molt bé”.

El president del Club Atletisme Parets, Salvador Corbera, va apuntar que “la presentació ha estat un èxit amb un club amb prop de 250 atletes, pensem que ens podem sentir orgullosos i els mesos que portem de temporada estem molt contents. Els objectius són consolidar-nos com a clubs, fins ara hem tingut resultats destacables com a individuals, i la idea és que comencem a desacatar com a clubs. Enguany, ja hem aconseguit participar en campionats de Catalunya de clubs i esperem seguri creixent i implementant el nostre club”.

Les imatges de la presentació de l’equip del Club Atletisme Parets es poden veure al perfil de Flickr de l’Ajuntament

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46