Parets aprova la gestió i els preus públics de la nova piscina municipal descoberta

Divendres, 24 de març de 2023 a les 00:00
La votació es va dur a terme ahir, 23 de març, en el Ple municipal ordinari

L’Ajuntament de Parets del Vallès va aprovar ahir, 23 de març, en la sessió del Ple municipal ordinari, la gestió del funcionament i els preus públics de la nova piscina municipal descoberta. Els dos acords es van aprovar per deu vots a favor, sis abstencions i un vot en contra, i per deu vots a favor, cinc abstencions i dos vots en contra, respectivament.

La votació va consistir, per una banda, en l’aprovació inicial de l’establiment del servei públic de la piscina a partir dels documents tècnics municipals de: la memòria justificativa de les raons socials, jurídiques i tècniques de l’obra; el projecte d’establiment del servei sobre la forma de gestió, que fa referència a les obres, les instal·lacions i l’estudi econòmic i financer; i el reglament del servei que regula els drets i obligacions dels usuaris i usuàries, les normes generals d’utilització, l’ús correcte i manteniment i el règim disciplinari. 

Per l’altra banda, el Ple municipal també va aprovar i establir els preus públics sobre l’ús del servei de la nova piscina a partir de l’Ordenança General reguladora dels Preus Públics de l’Ajuntament, conjuntament amb les respectives bonificacions. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46