Prop de 250 alumnes participen en la 5a edició de la gimcana lingüística ‘Divertillengua’ a Parets del Vallès

Dimarts, 16 de maig de 2023 a les 00:00
L’activitat es va fer ahir, 15 de maig, a la pista poliesportiva de l'Escola Pompeu Fabra i continuarà el 17 de maig

Parets del Vallès va acollir ahir, 15 de maig, la 5a edició de la gimcana lingüística Divertillengua a la pista poliesportiva de l'Escola Pompeu Fabra i l’activitat continuarà el 17 de maig. La gimcana l’organitza el grup de coordinació primària-secundària de la Zona Escolar de Parets i enguany reuneix prop de 250 alumnes del municipi.

Durant l’activitat els nois i noies s’han de distribuir en grups mixts d’alumnes de 6è de primària i de 1r d’ESO i han d’anar superant diferents reptes lingüístics, entre els quals hi ha el Passaparaula, l’Scrabble, l’Scatergories, el personatge incògnit o les paraules encadenades. A més, els alumnes de 4t d’ESO s'encarreguen de conduir i animar les diferents proves de la jornada.

L’objectiu de la gimcana lingüística és complementar i posar a prova els aprenentatges i la competència lingüística dels participants d’una manera lúdica. Els alumnes de l’Escola Pau Vila, l’Escola Lluís Piquer i l’Institut La Sínia hi van participar ahir i l’Escola Pompeu Fabra, l’Escola Vila Parietes, l’Escola F. García Lorca i l’Institut Torre de Malla, ho faran el 17 de maig.

Les imatges es poden veure al perfil de Flickr.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:46

Imatges