Parets celebra la cloenda de les Escoles Esportives 2022-2023

Dimarts, 30 de maig de 2023 a les 00:00
L’acte es va fer el 27 de maig al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez

Parets del Vallès va celebrar, el 27 de maig, la cloenda de les Escoles Esportives del curs 2022-2023 al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez. L’acte va ser organitzat pel servei d’esports de l’Ajuntament i va comptar amb la participació de 110 nens i nenes dels cursos de P4 i P5 de les escoles municipals de Parets. 

L’objectiu del projecte de les Escoles Esportives és ajudar els infants a formar-se descobrint tot allò que el seu entorn li ofereix, les seves pròpies possibilitats i incidir en el foment dels valors en l’esport integrant l'activitat física com a hàbit d'organització i ús del seu temps lliure. En aquest sentit, els nens i nenes de P5 quan acaben la seva etapa esportiva dels Jocs Esportius Escolars, l’any següent poden passar als clubs esportius que escollissin.

Les Escoles Esportives tenen un període d’activitat des de l’octubre i finalitza el maig, amb la clausura. En total, es fa una sessió setmanal fora d’horari escolar a un dels quatre centres esportius que hi ha al municipi: al poliesportiu municipal Joaquim Rodríguez, a l’escola Pau Vila, a Can Butjosa o a l’escola Vila Parietes. Durant el curs 2022-2023 s’han inscrit 170 nens i nenes en aquesta nova edició.

Pel que fa a la cloenda, la va organitzar amb el Servei d’Esports de l’Ajuntament amb la col·laboració del Club de Futbol Sala, el Club de Bàsquet Parets i el Club d’Handbol Parets; on cada club va organitzar activitats pròpies. Al final de la jornada es va entregar una medalla a tots els participants i una bossa d’obsequis de la Diputació de Barcelona i Colacao.

Les imatges es poden consultar al perfil de Flickr de l'Ajuntament. 

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:47