Benvinguda de l'alcalde

Benvingudes i benvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Parets.

Teniu davant vostre una eina d’accés a la informació municipal, renovada i modernitzada, amb l’objectiu de posar al vostre abast tot el catàleg d’activitats i serveis que ofereix la nostra administració, la de tothom.

En aquest web trobareu tota la informació en relació amb el servei a la ciutadania, així com accés als tràmits, als pressupostos municipals i al Portal de Transparència, on també podreu consultar les dades sobre l’organització i estructura administrativa o la gestió econòmica, entre d’altres.

Aquest nou portal web pretén ser una eina de comunicació propera, eficaç i un instrument de servei a la ciutadania de Parets.

Des d’aquí, podreu demanar hora a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, comunicar una incidència, informar-vos sobre les ofertes de treball de l’SLOP, consultar les notícies més recents o conèixer una mica de la història del municipi.

Així doncs, us convido a seguir a través de les nostres xarxes Facebook o Twitter, i a compartir Parets a Flickr, Instagram i a Youtube. A navegar per aquest portal i descobrir totes les possibilitats que us ofereix com a punt d’accés a la informació municipal.

Francesc Juzgado
Alcalde de Parets del Vallès

Darrera actualització: 17.10.2023 | 13:27
Darrera actualització: 17.10.2023 | 13:27