Festa Major d'Estiu

Parets del Vallès celebra cada darrer divendres, dissabte, diumenge i dilluns de juliol  la Festa Major d’estiu.  El poble es transforma durant  quatre dies gràcies a un ampli programa d’ activitats amb més d’un centenar llarg  de  propostes diverses pensades per a tots els públics i totes les edats.

El pregó dóna el tret de sortida als quatre dies de Festa. Es fa sempre el divendres al capvespre des del balcó de l’ Ajuntament  i enllaça amb la Nit de teatre al Carrer. Des de quarts de nou del vespre del divendres 27 de juliol fins la matinada de dissabte  els Parc La Linera, la Plaça de la Vila, el carrer La Fàbrica... s’ompliran d’actuacions teatrals de carrer  en una mostra d`allò més eclèctica i variada a mim, clown, circ ...

L’ esmorzar a l’era de Can Serra  organitzat per la colla de gegants  i el posterior cercavila pels carrers del Barri Antic acompanyats de gralles i tabals  permeten seguir i sentir la festa el dissabte  de Festa Major.

Dos espais emblemàtics,  espais públics,  seran l’escenari de bona part dels actes: El Parc La Linera  i la Plaça de la Vila. El Parc acull les activitats pensades per a un públic mes jove,  mentre que la Plaça de Vila és l’ escenari dels clàssics concerts i balls de nit.   Les orquestres que ens visitaran són, com sempre, de primera línia:  Dissabte i  dilluns  amb els clàssics concerts de tarda vespre i els balls  de nit d’aquests dos dies.  Pel que fa a concerts , el grup Apache i els Hotel Cochambre. 

Totes les activitats són gratuïtes i a l’aire lliure. El parc La Linera i La Plaça de la Vila connecten  ràpidament amb l’ ampli recinte firal on hi ha atraccions i parades. 

La festa Major d’estiu de Parets  és una de les més participatives i reconegudes de la comarca que compta amb un elevat nombre de visitants  d’ altres pobles i comarques de la rodalia.

 Hi sou tots convidats!!!!

Darrera actualització: 22.07.2019 | 17:57