Activitats per a les famílies

Activitats de la Xarxa de Debat Educatiu amb i per a les Famílies

Properament:

  • Xerrada "Posar límits, negociar amb els fills" a càrrec de Carles Folia. A l'escola Lluís Piquer. 14 de Maig a les 19h
  • Xerrada "les rebequeries" a càrrec del CDIAP a les 15:15 h

                  15 de Maig EBM El Gargot

                  22 de Maig EBM El Cirerer

                  29 de Maig EBM La Cuna

Activitats recents:

Podeu consultar la resta d'activitats, veure'n els documents aquí.

 

Visita familiar, guiada i gratuïta al Centre Interactiu del Peix

El dissabte 2 de febrer 2013 es va fer una visita familiar al CIP de Mercabarna. L’única condició era apuntar-se en família grans i petits.

El Centre Interactiu del Peix és un espai obert a tothom, modern i rigorós, que mostra el circuit que segueix el peix i el marisc comercial des que es pesquen fins que arriben al plat.

L’objectiu de la sortida, a part de passar una bona estona en família, és promoure el consum del peix i afavorir uns bons hàbits alimentaris, d’acord amb les recomanacions de la dieta mediterrània, especialment en els infants.

És una sortida familiar ideal, perquè el centre compta amb molts jocs interactius, entre d’altres recursos, que fan que la visita sigui molt amena per als infants. I, alhora, el contingut rigorós i ben definit fa que el centre Interactiu del Peix també resulti interessant per al públic adult.

Si voleu més informació: Centreinteractiudelpeix.org

(Centre impulsat pel Gremi de majoristes de Peix de Mercabarna. Amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Parets del Vallès).

              

              

Darrera actualització: 29.05.2023 | 12:07
Darrera actualització: 29.05.2023 | 12:07