Projecte Educatiu de Parets (PEP)

Què és el PEP?

Els Projectes Educatius de Ciutat (PEC) provenen de la idea de "ciutat educadora". Diem que una ciutat és educadora o un poble és educador perquè, si bé cal tenir en compte el paper central de l'escola, de fet tota la ciutat és en si mateixa un espai educatiu i tots els habitants som agents educatius des del moment que ens relacionem els uns amb els altres, transmetem valors i actituds, fem o deixem de fer.

El Projecte Educatiu de Parets del Vallès va nèixer amb la voluntat de transformar l'educació en un dels elements estratègics clau per al desenvolupament del nostre poble per tal de definir les prioritats del municipi i identificar quins principis, quines metodologies i quins programes havien de guiar l'acció educativa. Això només podia ser fruit de la participació de la ciutadania, tant per definir necessitats com per discutir possibles solucions.

El PEP ens ha guiat en la generació de projectes que han esdevingut una eina per endegar accions concretes. Així al nostre municipi comptem amb els següents eixos de treball:

Darrera actualització: 26.06.2023 | 16:29