Recursos

Aquest és l'espai on trobaràs tots aquells recursos que s'ofereixen des de l'Ajuntament, les entitats o des d'altres institucions.

Hi podreu trobar informació sobre com constituir una entitat, la documentació per sol·licitar-ho o documents de suport a l'associacionisme.

Des de les entitats també podeu aportar informació sobre recursos fent-nos arribar les vostres propostes al correu participacio@parets.cat

 

La meva entitat està obligada a presentar l'Impost de Societats

 

www.xarxanet.org

Assessora't gratuïtament                                                                          logo

Finançament

 

Fundació Catalana de l'Esplai

Generalitat de catalunya

Registre Municipal d'Entitats de Parets

Per tramitar l'alta, la baixa o qualsevol modificació de les dades generals de l'entitat (membres de la Junta, Estatuts, telèfon...), al registre de Parets, amb certificat digital, heu de clicar al següent enllaç i, a l'apartat: Participació i entitats, trobaràs el tràmit corresponent a alta, baixa o modificació.

Seu electrònica

Sol·licitud d'infraestructures - Agenda d'activitats

Sol·licitud que han de lliurar les associacions o entitats de Parets del Vallès quan, per a fer alguna activitat, necessiten infraestructura. S'ha de fer amb certificat digital. Heu de clicar al següent enllaç i, a l'apartat: Participació i entitats trobaràs el tràmit

Seu electrònica

Subvencions a entitats de Parets

Per tramitar la petició, acceptació o justificació de qualsevol subvenció concedida per l'Ajuntament de parets al registre de Parets, amb certificat digital, heu de clicar al següent enllaç i, a l'apartat: Beneficis fiscals, ajuts socials i subvencions, trobaràs el tràmit corresponent.

Seu electrònica

Protecció de dades. LOPD

El Registre General de Protecció de Dades és l'órgan de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades al que correspon vetllar per la publicitat de l'existència dels  fixers i tractament de dades de caràcter personal, amb la intenció de fer possible l'exercici dels drets d'informació, accés, rectificació i cancelació de dades regulades als articles 14 a 17 de la Llei Orgànica 15/99, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Agencia Española de Protección de Datos

Autoritat Catalana de Protecció de Dades

Darrera actualització: 26.06.2023 | 09:23
Darrera actualització: 26.06.2023 | 09:23