Portada > Actualitat > Notícies > Taula rodona sobre els drets de les persones consumidores, el 14 de març

Taula rodona sobre els drets de les persones consumidores, el 14 de març

07/03/2018

Amb motiu de la commemoració del Dia Mundial dels Drets del Consumidor, el Servei de Comerç i Atenció al Consumidor (SCAC) i l’empressa CASSA han programat una taula rodona sobre els drets de les persones consumidores, que tindrà lloc el dimecres, 14 de març, a les 18 h, a la Sala d’Exposicions Can Rajoler.

La taula estarà moderada per Rosa Díaz, de l’emissora local RAP 107, i comptarà amb la participació de Montserrat Ribera, directora general de l’Agència Catalana de Consum; Laura Martínez, diputada de Consum de la Diputació de Barcelona; Josep Escartín, director Clients CASSA; Elisabeth Sobrepera, ciutadana, clienta i consumidora i Assumpta Torres, responsable Oficina d’Atenció al Consumidor Parets.

L’obertura de l’acte anirà a càrrec de la regidora de Consum de l’Ajuntament de Parets, Àfrica Martínez i la cloenda la farà l’alcalde de Parets, Sergi Mingote.

Arxivat a: Ajuntament
Dia mundial del consumidor