Portada > Actualitat > Notícies > Acte de lliurament dels Premis de reconeixement al mèrit educatiu

Acte de lliurament dels Premis de reconeixement al mèrit educatiu

24/10/2018

El pròxim dilluns, 29 d'octubre, a les 18 h, a la Sala Cooperativa, tindrà lloc l'acte de lliurament dels Premis de reconeixement al mèrit educatiu 2018, una iniciativa del Servei d’Educació de l'Ajuntament de Parets que enguany arriba a la cinquena edició.

Els premis al mèrit educatiu tenen l’objectiu de distingir aquells alumnes i professorat que han treballat positivament, amb l’obtenció de bons resultats, i/o han mostrat un esforç significatiu davant el procés d’aprenentatge.

Enguany, 2 alumnes opten al premi de mèrits de final d’etapa d’ESO; 3 al premi final d’etapa de Primària; 1 al premi final de cicles formatius de grau mitjà i 2 al de grau superior.

Pel que fa al treball de recerca de batxillerat, 10 alumnes han aconseguit una nota de 10 i tots opten al premi; només un serà escollit pel jurat. En total, 4 alumnes opten al premi a la millor nota de selectivitat (PAU); un accedirà a la universitat des d’un cicle formatiu de grau superior i 3 ho faran des de batxillerat. Tres alumnes s’han presentat al premi a la millor nota de batxillerat i, aquest any, el premi al mèrit docent quedarà desert atés que no s’ha presentat cap projecte.

Arxivat a: Educació
Premis mèrit educatiu 2018 BASES banner