Portada > Actualitat > Notícies > Prop de 40 “per molts anys” de la Policia Local i Protecció Civil de Parets

Prop de 40 “per molts anys” de la Policia Local i Protecció Civil de Parets

03/04/2020

La Mar, el Raül, la Martina o l'Aniol són només alguns dels nens i nenes que durant els darrers dies de confinament han fet anys a Parets del Vallès. Ells i elles, i prop de 40 infants més, han rebut la visita dels agents de la Policia Local i Protecció Civil que, des dels cotxes patrulla, han volgut felicitar-los, dedicar-los una cançó, i arrencar-los un somriure en aquests dies tan complicats.

"Són dies molt difícils per a tothom, fins i tot per a nosaltres, i veure els somriures d'aquests nens i nenes i sentir l'escalf del poble que ens aplaudeix i ens anima, ens ajuda a tirar endavant amb més força cada dia", diu el Sergent Jordi Galera, un dels agents que habitualment està present en aquestes visites diàries als balcons.

 La iniciativa està pensada per a infants de fins a 12 anys. Per demanar-ho, cal trucar o enviar un Whatsapp al número 677 12 45 92 i indicar la data de l'aniversari, el nom de l'infant i l'adreça d'on viu. Cal fer la petició almenys amb 2 dies d'antel•lació, per tal que els agents es puguin organitzar amb temps.

 A més, les patrulles de servei van diàriament, si la feina els hi permet, a aplaudir i agrair a tots els treballadors i treballadores de la Residència Pedra Serrada i del Centre d'Atenció Primària la seva valuosa tasca, i recorren els carrers de Parets per animar i donar les gràcies als paretans i les paretanes pel compliment del confinament.

Arxivat a: Informació coronavirus, Seguretat
Policia Local i Protecció Civil - Covid19