Conclou la 13a Setmana de la Família

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 00:00
Música, jocs, tallers i espais de circ i jardí durant tot un matí per a les famílies

El parc del Sot d’en Barriques va acollir l’acte de cloenda de la 13a Setmana de la Família en una matinal de diumenge amb música, jocs i tallers, espais de circ i jardí per a les famílies. El Musictruck fest va portar la música en directe al parc a càrrec de l’Associació de Musicoterapeutes i Arterapeutres de Catalunya (AMACAT) i del Centre d’Estudis Musicals Maria Grever.

La cloenda va comptar amb diferents activitats per a infants de totes les edats. Pinta cares, bombolles de sabó, diverses activitats manipulatives, joc simbòlic i psicomotricitat, eren algunes de les activitats que es van dur a terme en grups reduïts i seguint les mesures sanitàries vigents.

En el marc d’activitats de la 13a Setmana de la Família, les escoles i biblioteques del municipi han organitzat diverses activitats al llarg d’aquesta setmana adreçades a les famílies com els ja tradicionals contacontes, curses solidàries, tallers i exposicions, entre altres. L’Escola Municipal de Música va organitzar el Canta Parets, enguany virtual, amb l’alumnat de P5 de les escoles de Parets. Trobareu la cantata “Florinda, la vaca pallassa” al canal de YouTube de l’Ajuntament de Parets.

Podeu veure totes les fotografies de la jornada a través del perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:19