Portada > Actualitat > Notícies > Ajut per als comerços de Parets afectats per la pandèmia

Ajut per als comerços de Parets afectats per la pandèmia

30/07/2021

Les sol·licituds es poden presentar fins al 30 de setembre

L'Ajuntament de Parets ha obert una convocatòria d'ajuts per pal·liar els efectes de la COVID-19 entre els comerços del municipi. L'ajut, de 100 euros, el poden demanar aquells establiments comercials, de serveis i de restauració que han patit les conseqüències de la pandèmia, tan aquells que s'han vist obligats a tancar com aquells que han presentat un ERTO, i han assumit l'increment de la taxa de recollida de residus comercials del 2020.

Els ajuts es poden demanar des d'avui i fins al 30 de setembre a través de la Seu Electrònica (Catàleg de tràmits – Ajuts i subvencions – Sol·licitud d'ajuts per pal·liar els efectes de la COVID-19 i reactivar el teixit comercial de Parets). Podeu consultar els requisits per accedir a l'ajut i la documentació necessària que heu d'aportar a la mateixa Seu Electrònica.

Arxivat a: Comerç i empresa
Comerç