Jornades Europees del Patrimoni 2021: 30 anys de descobertes

Dimecres, 22 de setembre de 2021 a les 00:00
Enguany, com a novetat, es podran veure les pintures de l’antiga Tipel i es farà un itinerari circular pel Barri Antic

Un any més, l’Ajuntament de Parets se suma a les Jornades Europees del Patrimoni, una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991.

Per celebrar les jornades, a Parets es proposen diferents accions com una visita guiada a les pintures de l’antiga Tipel, que es farà el divendres, 8 d’octubre; un recorregut al conjunt escultòric de l’Església de Sant Esteve, la pèrgola de Miralles situada a la plaça de la Vila i l’obra de Marès a La Cuna, que es farà l’endemà dissabte, 9 d’octubre. El diumenge 10 d’octubre, es farà un itinerari circular pel Barri Antic, que sota el títol ‘Conèixer els nostres camins’ permetrà conèixer les peculiaritats de la masia i l’espai de Can Serra, Can Rosset, la Pedra del Diable i el carrer Barcelona. Totes les visites començaran a les 11 h.

L’aforament a les visites és limitat i cal inscripció prèvia. Per a més informació i reserves s’ha de trucar, fins al 7 d’octubre, al telèfon 93 573 98 00.

Les activitats incloses en les Jornades Europees del Patrimoni d’aquest any s’emmarquen en la campanya “Enamora’t de Parets” que té l’objectiu, entre d’altres, de promocionar el patrimoni arquitectònic, artístic i cultural de la vila i apropar-lo a la ciutadania.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:20