Portada > Actualitat > Notícies > ‘El Piolet’ replega a 375 participants i exhaureix les inscripcions

‘El Piolet’ replega a 375 participants i exhaureix les inscripcions

18/10/2021

La marxa popular organitzada pel Centre Excursionista de Parets es va celebrar aquest diumenge amb èxit

El Centre Excursionista de Parets (CEP), amb el suport de l’Ajuntament de Parets, va organitzar aquest diumenge, 17 d’octubre, una nova edició de la caminada popular no competitiva ‘El Piolet’.

La travessa d’11,5 quilòmetres fa un recorregut, amb la sortida des del local del CEP, pels camins de Gallecs passant també per la masia de la Torre Malla, Can Cònsol, el passeig dels plataners i l’ermita de Gallecs, el bosc de can Beira i l’arribada, també al local del centre. L’organització va oferir un avituallament al llarg del recorregut i un altre a l’arribada.

L’alcalde de Parets del Vallès, Francesc Juzgado, va felicitar el CEP “per l’excel·lent organització i perquè amb la situació actual és més difícil dur a terme aquests esdeveniments, però està comprovat que la societat vol tornar a la normalitat, una mostra és l’augment d’inscripcions que han hagut de fer”. També, va valorar un cop més la bona rebuda d’un esdeveniment esportiu al municipi posant de manifest que Parets és una vila referent en l’esport.

El president de l’entitat, Carles Martínez, va valorar aquesta edició molt positivament després d’haver d’ampliar el nombre d’inscripcions, “la nostra idea principal era de fer-la de 300 participants, però en dos dies es va exhaurir les inscripcions i vam ampliar fins a les 375”. Martínez també va voler agrair a totes les empreses, Protecció Civil de Parets del Vallès i persones voluntàries que han col·laborat i fet possible l'esdeveniment.

Podeu veure totes les fotografies de la marxa popular en el perfil de Flickr de l’Ajuntament de Parets.

Arxivat a: Esports
Caminada popular 'El Piolet 2021' (1)
Caminada popular 'El Piolet 2021' (2)
Caminada popular 'El Piolet 2021' (3)
Caminada popular 'El Piolet 2021' (4)
Caminada popular 'El Piolet 2021' (5)