Portada > Actualitat > Notícies > La paretana Carmen López compleix 100 anys

La paretana Carmen López compleix 100 anys

03/01/2022

El Consistori ha homenatjat l’àvia centenària amb un ram de flors i una placa commemorativa

L’Ajuntament de Parets ha felicitat la veïna Carmen López Corral per al seu 100è aniversari. López va complir els 100 anys el primer dia d’any nou, l’1 de gener. La vicealcaldessa, Casandra Garcia, i la regidora de Gent Gran, Maria Gorina, l’han visitat a casa seva aquest matí i li han lliurat un ram de flors i una placa commemorativa de part del Consistori.

La vicealcaldessa, Casandra Garcia, ha manifestat que “és un orgull per a Parets tenir avis i àvies centenàries. Per això, en nom de tot el Consistori, fem arribar els millors desitjos i felicitem Carmen López per un segle de vida”.

La regidora de Gent Gran, Maria Gorina, ha explicat que “veure com els avis i àvies es van fent grans i ens expliquen històries i vivències és un fet especial per a tots”. “És un orgull poder gaudir de l’experiència i la companyia dels més grans”, ha sentenciat.

Arxivat a: Gent Gran
La vicealcaldessa Garcia i la regidora Gorina han visitat Carmen López, acompanyada de la seva neboda
El ram de flors per a Camen López