Portada > Actualitat > Notícies > Èxit de participació en la 5a caminada de Parets contra el càncer

Èxit de participació en la 5a caminada de Parets contra el càncer

07/02/2022

Es va fer el passat diumenge, 6 de febrer

L’Associació Parets Contra el Càncer ha organitzat enguany la 5a caminada de l’entitat amb l’objectiu de recaptar fons per ajudar a les persones que lluiten contra aquesta malaltia i a les seves famílies. La jornada va tenir lloc el diumenge 6 de febrer, amb sortida a les 10.30 h a la plaça de la Vila.

La presidenta de Parets Contra el Càncer, Montse Montané, va confirmar que havien superat les expectatives d’assistència a la caminada i se’ls hi havien exhaurit les samarretes: “hem tingut una afluència superior a la que havíem esperat, hem tingut falta de samarretes perquè teníem 550. Molta gent s’ha apuntat i ens ha dit que encara que no tingués samarreta feia la caminada i ens ha donat un donatiu”. La presidenta ens ha explicat el funcionament durant la jornada: “Són 4,5 quilòmetres i tenim aigua i fruita perquè tothom es pugui refrescar i hidratar. Han vingut molts grups, amb gossets i molts nois joves i petits”.

A la fita s’hi va sumar el Club d’Handbol Parets que va organitzar dins de l’acte ‘Fes gol contra el càncer’ a la plaça de la Vila entre les 10 i les 14 h.

Trobareu les imatges de la caminada al Flickr de l’ajuntament.

Arxivat a: Esports
Caminada solidària Parets contra el càncer 2022