Parets dedica la 25a edició del Concurs de punts de llibre a Harry Potter

Divendres, 1 d'abril de 2022 a les 00:00
Els participants han de presentar les obres abans del 30 d’abril a la biblioteca de Can Rajoler o a la de Can Butjosa

Parets dedica la 25a edició del Concurs de punts de llibre a l’obra i el personatge de ficció Harry Potter coincidint amb els mateixos anys que fa que es va publicar el primer llibre de la popular saga de l'autora JK Rowling. El concurs es farà durant el mes d’abril, les obres s’han de portar a les biblioteques del municipi, Can Rajoler o Can Butjosa, i l’últim dia per a presentar-les serà el 30 d’abril.

Les obres han d’estar relacionades amb la temàtica d’enguany, en aquest sentit, el jurat només acceptarà els punts amb il·lustracions que facin referència a Harry Potter. Per altra banda, els participants només podran presentar un sol punt de llibre i la plantilla de participació es pot passar a recollir per les biblioteques, o bé presentar el punt directament amb format de 7 x 21 cm.

Com en edicions passades les tècniques utilitzades es limitaran a llapis de fusta, aquarel·les, “plastidecors” i/o retoladors. Pel que fa a les categories, se n’han establert quatre: la blava (fins a 6 anys), la vermella (de 7 a 11 anys), la verda (de 12 a 16 anys) i la groga (a partir de 17 anys).

Els punts de llibre s’exposaran a les biblioteques de Parets i els guanyadors seran escollits per votació popular. Un cop escollits els guanyadors, el lliurament dels premis es farà el dimarts 21 de juny a les 18 h a la Biblioteca Can Rajoler. Els premis consisteixen en un diploma i un lot d’obsequis per cada categoria. A més, dels punts de llibre guanyadors s’imprimiran i s'utilitzaran com a punt d'informació de les biblioteques. Pel que fa als participants, totes les obres presentades es podran recollir a les biblioteques on han estat dipositades del 27 al 30 de juny i passades les dates, quedaran a disposició de l’Ajuntament.

Darrera actualització: 06.06.2023 | 09:33